Mardrömmar

I natt/morse vaknade jag av att jag grät pga av en mardröm. Det är hemskt för det kommer sällan tårar innan jag vaknar så huvudet är krampaktigt stelt. När jag sedan vaknar så strömmar tårarna, dels av lättnad för att det jag drömde inte var på riktigt men även av rädsla för att det jag drömde ska bli verklighet. Sedan är det oftast omöjligt att somna om... bra start på dagen!

Så var lugnet slut...

Nu är jag tillbaka i Sthlm, lugnet är slut för denna gången. Imorgon har jag ett räkneövningstillfälle, då ska man kunna redovisa en uppgift inför 70 pers, känns lite skrämmande. Jag fattar knappt själv en av uppgiterna. Men jag hoppas jag klarar mig och slipper redovisa.

Tillbaka till min helg, låg och solade i bikini för första gången detta året. Tror faktiskt det är ett rekord, 24 april är tidigare än vanligt. Fick inviga min nya, fina bikini från USA, mycket nöjd!

Vidare fick jag ett kärt återseende när jag träffade Julia i Helsingborg. Vandrade runt i affärer och hittade alldeles för tajta klänningar, så de lämnade vi kvar. Drack lite iste och latte och avslutade kvällen med en pizza på den ytterst flotta "resturangen" Cleopatra samtidigt som vi satt och drömde efter favoritpizzan, från gymnasietiden, från RESTURGANGEN Sorento. Fortfarande de godaste pizzorna. Ohh sen hann vi ju faktiskt med utställningen Plastic Fantastic oxå: Det fanns gratis godis, det är gott.
  
Jag och Julia              Strandpromenaden i HBG en regnig eftermiddag/kväll.


Träffade syster yster oxå för en frukost. Alltid lika trevligt, goda frallor och en massa snack!



Sedan hanns det med en marknad oxå. Det är mysigt att gå där i doften av brända mandlar och se samma trätrollor i olika stånd var tredje meter, det är lite nostalgiskt. Blev nästan sugen att inhandla ett par blommiga men jag tog mitt förnuft till fånga i sista stund.

Sedan har vi ju mammas slamphund Selma... slänger sig på rygg för alla, här i en härlig, typisk Selmaposé!


Så det var min helg... det lugnade sinnet. Mer Farhult åt folket!


Skåne!

Imorgon åker jag ner till min lilla mamma. Ska bli helt underbart att andas frisk luft igen. Inte varit nere hos mamma på sen i typ oktober eller något. Fruktansvärt! Sist jag skulle åka ner i februari så vände flyget ovanför Ängelholm för vi kunde inte landa på grund av kastvindar. Var sjukt besviken, men med tanke på hur fint väder vi har haft de sista dagarna så ska jag ju ha ytterst mycket otur om planet inte ska lyckas landa. Ska försöka träffa lite människor... ska bli superskönt=) Hoppas på sol så man kan ligga i mammas trädgård i bikini och läsa bajs organisation! Det onda vägs upp av det goda. Och så ska jag busa med min Harrrrry!
Byebye!

image26


Paradiset♥

VÅR!

Idag känder jag våren på riktigt, riktigt! Gick och köpte mig en glass och satte mig på en bänk och läste lite. Sedan ringde Kompis Erik som har varit på anställningsintervju för ett sommarjobb här i Sthlm. Han fick det, vilket innebär att Sthlm får låna en bra person från Skåne ett tag i år! Ska bli roligt!
Det blev ännu en glass i solen, i Gamla Stan, och sedan promonerade vi förbi slottet och upp till Kungsträdgården. Körsbärsträden blommar och de är ju så vackra så det sticker till lite i hjärtat av glädje! Många affärer gicks igenom på jakt efter badshorts men inga i rätt storlek eller prisklass hittades. Det vanliga problemen. Erik hittade oxå en ytterst... ehh... fin(?) jacka.=)



Borde verklgen köpa en riktig kamera, även om mobilen är över förväntan=)


Läppstift

Jag har sådär löjligt små läppar, kan man ha läppstift då eller är det bara att inse att jag är dömd till ett liv utan färgglad läppar? Och om jag kan ha det, ska det vara ljust eller mörkt? Världsliga problem...


1000 pussel & jobb

Jag har lagt ett 1000 pussel på mindre än 24 timmar. Känner mig som ett pusselproffs. Det är terapi för mig, kan inte tänka på något annat än bitarna. Så lyssna på musik och pussla makes the world go round...=D

     

Jag har fått jobbet så nu kommer jag bli plit, eller kriminalvårdare.=) Det är skönt. Lönen kommer vara liite lägre än vad jag skulle fått om jag hade tagit jobbet på Norrtäljeanstalten förra året men detta är inte i Norrtälje och det är mer av en behanlingsanstalt så "lika glad för det e jag..." Kommer ändå ha mer i lön än Patrik... :P Kanske...

BTW... jag fick A på marknadsföringstentan. Antar att tankekartor är grejen!;)


Hihihi jag är glad!!!

När jag åker till USA vill jag ju såklart inte bli av med min lgh här i sthlm för då har jag ingenstans att bo när jag kommer tillbaka. Så för att kringgå SSSB:s lilla regel om att man måste ta 15 hp per termin har jag lyckats snubbla över en distansutbildning inom kriminologi 30 hp, och jag som alltid har velat läsa just kriminologi. Den är helt på distans, bortsätt från två träffar som är frivilliga. Hela jag skrattar som ett litet barn! JAAA! Gäller bara att komma in oxå, men det borde inte vara något problem om man ser över statistiken. Om inte halva Sverige får för sig att läsa den nästa termin :S Weiiii! Nu ska jag med lätta steg och en glad mage ta mig till bibblan och läsa oerhört tråkig organisering!



Just såhär ser jag ut just nu!!! (Info: Har en bebisgroda runthoppandes i händerna och det kittlar)

Musikkärlek...

Har "hittat" min nya slut-ögonen-och-bara-lyssna-artist...


Gitarr & sång

Jag och Hasse bestämde oss för att det var dags för en utgång. Stämningen var på topp, om det berodde på alkoholen, sällskapet eller tv-spel vet jag inte. Troligen blandningen. Det blev mycket skratt och snacks, i form av pepparkakor. Vi var dåligt föreberedda med en micropopcorn och en chipspåse, det varar inte länge. Men sprit fanns det desto mer av. Efter att ha sjungit oss hesa på Fresstyls Fantasi och spelat GitarHero, så vi hade ont i fingrarna, bar det utåt till Göta Källare. Men jag är ju som jag är, så jag tog sista bussen hem vid 01.18. Tråkig eller praktisk? Tyvärr samma i detta sammanhang.

      

     

Idag fick jag bakispizza och Cola, dagen är fulländad! :D


Uppdaterar låtlistan!

Det är fredagskväll och jag är sjukt nöjd med att sitta själv och lyssna på musik och människor med Talang. Först lite postkodsmiljonären och sedan Talang2008. En tjej på 10 bast sjöng så det sved i hjärtat, helt galet. Så nu försöker jag matcha henne med lite Leona Lewis och Duffy och min egna, inte lika underbara, stämma.

Sen så känns hjärtat lite lättare för jag kommer för tillbaka skatt för första gången ever. Tack mamma för att jag inte äger Farhult längre. Aldrig varit så lätt att springa innan!

Imorgon sker GitarHero med Hasse, Cintyha och nån kompis till Hasse. Jag ska tjuvträna innan så jag inte gör bort mig. Det enda instrument som jag har testat och inte fått att låta ok är gitarr så imorgon gäller det att övertygas (och övertyga) :P

Och snart har jag min skypedejt med Patrik, heligt! ♥


Och sedan ska jag sova... God natt!



Nålar sticks!

Idag har jag varit på hälsokontroll för USA, både aj i plånboken och i armarna. Jag fick en uppdatering av polio, mässlingen, påssjukan och röda hund. Plus två rör med blod.... *usch* När jag sitter och stirar på rören medans de fylls så drabbas jag fortfarande av samma illamående-yrsel som fick mig att svimma som liten. Avskyr att se mitt eget blod! Så jag förtsår verkligen kotten några inlägg längre ned.

Måste bara påpeka att mos och fiskpinnar är sjukt gott!!!

The T-day

Idag gäller det, today IS the day. Ok, lite överdrivet kanske. Men jag har pluggat mer än vad jag brukar göra, mycket mer än vad jag brukar göra, och det vore för j*vligt om jag inte sätter den. Min nya pluggkompis Göran är utmärkt på att övertyga mig om att vi ska fixa detta; "vi kan det här!". Jag måste tro honom, så klart.

Har fått papprena angående USA igår... har hållit på att fylla i, ringa runt och få pengaångest. Tur att man har en mamma som är villig att hjälpa till ekonomiskt innan pengarna från CSN kommer. Förresten kan jag meddela att af Chapman inte är någon vidare bra skola, de erbjuder inte tjänsten att skicka ut betyg på engelska så nu får jag punga ut med 700 till någon göteborgare med de magiska fingrarna. Skolan vill nämligen att jag själv översätter och sedan promenerar in på expeditionen och be rektorn att skriva under. Ok good idea, om man väljer att bo kvar i hålan gud glömde, men bor man i sthlm så skulle det kosta mig 900 i resekostnader. Då tänker du, men varför inte posta? Det tar tid och tiden är inte på min sida så nej, tack Göteborg!

Detta var en rätt allmän, meningslös uppdatering av mitt liv. Så för att avsluta allt med ett leende får ni ett citat från http://www.tjuvlyssnat.se/ ;


Storgatan, Luleå

Dotter ~18 (till sin mamma): Måste du ha byxorna så högt upp?
Mamman ~45: Men de ska sitta så.
Dottern: Men du får en camel-toe i dem!
Mamman (nöjt): Vadå camel-toe? Det här är Diesel!

Tack och hej!


När livet känns stressigt...

...rekommenderar jag starkt 10 min på denna hemsida. Har du inte dragit på mungiporna efter 2 minuter är det något fel på er.=D

image5
Ett smakrov!

Ett gott skratt förlänger livet har jag hört... dags för 25 årsfest kanske?

RSS 2.0