Resan är bokad...

... Nu var alla flygbiljetter bokade för USA. Inte flygbiljetterna som jag och Patrik kommer lägga ut en mindre förmögenhet på under året i kostander för att pendla mellan varandra... utan tur-och-retur-biljetterna till El Stockholmo. Vi kommer flyga från Svedala den 17 augusti för några dagar i New York, där ifrån ner till North Carolina, Sailsburry och "Patriks"hus. Jag kommer sedan den 26 augusti ta mej upp till Ronald Regan National Airport i Washington DC för att träffa alla människor jag ska dela en lgh med i fyra månader...*hjälp* Det kommer bli tufft, har bott själv så länge. Nu ska man dela ett rum med en annan tjej, som jag inte ens vet om jag kommer funka med. Det vore ju det värsta tänkbara, hamna med någon two-faced person som jag inte tåler. Jag tror man kan få byta då?! Eller så hamnar jag med årets tjej och kommer tycka det är kanonkul att dela rum med henne:-D Den som lever får se. Hem till Sverige sker först den 31 maj 2009. Det är lång tid borta från mitt älskade Sverige. Men jag kommer vara i samma tidszon som min älskade och uppleva något helt annorlunda, så vad som än händer kommer det vara en rejäl upplevelse. Tjing!♥

Livet är bra!

Idag är jag ledig, det är jag imorgon oxå. Känns som jag har semester :-P. Jag är inte bara ledig, jag är kär oxå, inte alla som har den lyxen. Speciellt inte när det är i den där som man är helt övertygad om är the ONE.  Tänk att jag skulle få uppleva den känslan ;-).

Solbrännan är det dock sämre med, men lite färg har jag. Appropå sol... Tanken var först en vecka hos Sigga i Portugal men efter en del eftertanke och ett uppbokat Siggahotell så inser jag att det vore madness att försöka hinna med allt. Så i stället får det bli en lite roadtrip med kärleken, först Karlskrona och sedan min lilla mor i Skåne innan jag lämnar landet för X antal månader. Tänkt att vi bör fira henne då och göra något riiiiktigt snällt för henne, några förslag? Bara för att hon är min lilla mamma! Förresten, någon litet tivolibesök, snälla?! Har biljetter som bör användas!

Snart får jag fint besök av Suki och Cinthya, kanske borde köpa några kanelbullar och saft kanske?=) Sedan ska vi åka och hälsa på Patriks morfar som bor på något hem medans frugan partar på Mallis. Och imorn blir det grillning, kom om du kan!

Nej, dags att städa undan lite inför besök och skicka de där jäkla CSN-papprena!

Sol i sinnet!

RSS 2.0