Kalas!

Nu har jag haft lite kalas för att fira att man blivit tant (sorry Sigga;-)). Dagen började med skön grillning i solen och som fortsattes på Grönan med karuseller och middag. Det var great! Tack för alla fina presenter folk! Dock tog inte jag några vidare bilder så skicka dem gärna, om du råkar sitta på några;-)

     

Det var några få bilder som såg liiite ok ut, och ni ser ju hur dessa är;-)

Vad har annars hänt? Jo, livet är stressigt som vanligt, men nu ska jag plugga mer än vanligt i två veckor. Sedan ska jag sätta denna idiottenta och med gott samvete lämna allt vad ekonomi heter bakom mej och hoppas att framtida jobb inte kommer innebära speciellt mycket av den varan.

Förresten har jag blivit gammelmoster (påhittad benämning:-D)!!!! Till en liten pojke och jag är ytterst stolt.Tyvärr har tidsbristen gjort att jag inte hunnit träffa miraklet ännu men det ska jag försöka klämma in i veckan.



Och så har jag varit i Valencia med min kärlek. Det var helt underbart att få varva ner, lyckades glömma skolböckerna så det var ju inte mer att be för än att tillåta sig att sitta på en bänk i två timmar och faktiskt inte göra något alls. Tänk att jag, världens mest rastlösa människa, lyckades med det. Vädret skiftade stadigt men vi var förberedda och hade med oss paraply och bikini. Vi fick se firrar, hus/arkitektur, parker och äta både godare och inte lika god mat. Det godaste vi fick i oss var det vi köpte på coop; aioli, bröd, rökt (?) kött och deras chokladdryck (se nedan) *mumma*. Hann med en Starbucks oxå hehe!

                    

Sådär ja, en liten uppdatering! Dags för käk?

Tjing!

arg, arg... ARG!!!!!!!!!!!!!!

Jag blir så jävla arg på mig själv. Har precis haft organisationstenta... jag har stort sätt redan läst närmare 30 p (inte HP utan P) inom detta jävla ämne (vilket är sjukt stört) och så sitter jag där på tentan och borde naturligtvis sätta ett A på denna jävla tenta. Jag är övertygad om att jag har satt full pott på två av tre frågor men fick total blackout på sista frågan (som jag för övrigt hade 15 min på mej att skriva eftersom jag inte var tidseffektiv) så där skrev jag saker som föds man med minne a la neandertalare i grottbjörnens folk och liknande. Vad hände med innovation? Jag är SJUK! Ok jag kanske får något poäng på den frågan, men ändå... så när jag då räknade efter hamnar jag på ett D... ETT D.... inte ett A. Gaah... Please kill me!

Måste påpeka att jag har ju en pojkvän som älskar mej och är hemma... det har ju inte alla...*arg*

Dagen efter...

... nästan så jag hade önskat att huvevärk var min dagen-efter-syndom, men tyvärr lider jag av ont i magen. Detta upstod tyvärr redan på dansgolvet, "men lika hoppig var det för jag..." Träffade en gammal gymnasiekamrat... det är lite otippat. Bra kväll!

Det är...

...ytterst svårt att inte blinka när man nyser. Det värsta tillfället att nysa, som jag kan komma på nu, är när man precis har lagt på mascaran, man nyser och sedan har man smink runt hela ögat... nicht gut!

Hahahaha....

Okej, liiite beroede av www.tjuvlyssnat.se...

Burger King, Uppsala

En mamma och pappa ~35 sitter med sina två barn ~2 och ~5. De har nästan ätit klart.
Pojke ~5 (drar i mammans ärm och pekar mot bollhavet): Mamma, jag är klar. Mamma? Får jag bolla?
Mamman: Ja, men vi ska snart gå.
Pojken: Pappa får hämta mig sen.
Mamman: Ja. Skynda så du hinner.
Pojken (springer iväg mot bollhavet men kommer tillbaka efter halva vägen): Mamma, tänk om pappa glömmer mig igen?
Mamman: Igen?
Pappan ser besvärad ut.
Mamman: Är det sant? Har du glömt din egen son här?
När pappan inte svarar så tar mamman barnen och stormar ut. Pappan lommar skamset ut efter en stund.

Gröna linjen mot Hagsätra

En tjej ~15 sitter och skriver dagbok på tunnelbanan. Kille ~25 sitter mittemot och försöker, inte särskilt diskret, läsa allt hon skriver. Plötsligt stannar tjejen upp. Noggrant, uppochner och med stora bokstäver skriver hon "HEJ!" mitt på sidan. Killen vänder snabbt bort ansiktet och tittar ut genom fönstret under resten av resan.

Okej det bär mej emot men vad säger man...

2:ans buss, Helsingborg

Äldre dam med rulator ska på bussen i Helsingborg. Hon ser att det är otroligt många poliser ute.
Damen: Vad händer nu?
Busschaffören: Det är dags för fotboll.
Damen (muttrar): Jaha... då var det dags att förlora igen...

Shit, det är kört...

Lekplats, Malmö

En grupp av dagisbarn är i parken och leker. En av dagisfröknarna hjälper en flicka ~5 att knyta skorna.
Flickan: Jag fyller sex år i augusti!
Dagisfröken: Jag fyller också år i augusti.
Flickan: Hur många år blir du då?
Dagisfröken: Då fyller jag 24.
Flickan: 24?! Då är du gammal ju! (Hon klappar fröken på armen och ser sedan allvarlig ut) Vet du om att du snart ska dö?


Snart...

... kommer min kärlek! Ska börja ta mej hem till hans mor och far... för pank för att köra till Arlanda och tillbaka, plus att vinterdäcken är kvar på bilen. Iiihhh jaaa!
♥♥♥
image32

I väntans tid...

Ni vet när man var liten, kvällen innan julafton, när man gick och la sig extra tidigt bara för att då skulle julafton komma tidigare... Sådan är jag just nu! Om jag lyckas bli trött och lägga mej blir det onsdag snabbare och då kommer Patrik hem snabbare.  Har varit lite off en lägre tid, men nu, nu har magen börjat skratta igen. Längtar tills på onsdag så hela kroppen värker.

Något helt annat; ett klipp ur Almost famous (en av de bästa filmerna of all times!) så spelas Elton Johns sång Tiny dance... me love! Njut och lyssna...! Puss♥


work

Igår jobbade jag, det var rätt tråkigt. Var ju på fel avdelning!! Ska man jobba på Rio är det enda vettiga plan 8. Imorgon ska jag oxå jobba, från 8 till 20, hatar-passen. Men I'm going out with a bang eller något... sista passet som vårdbiträde anar jag. Tror inte jag känner för att komma tillbaka, kan det där nu. Been there, done that!
SKÅL!

RSS 2.0