Lilla Mor!

Mamma är här, det är mycket bra. Av tre anledningar; jag har saknat henne, hon har Harry med sig och jag är pank vilket innebär att jag får mat i magen en vecka till!=) Fast hon kan tyvärr inte magiskt bota huvudvärk, undrar vad huvudvärken kommer sig av egentligen, troligen för lite vätska. Varför ska det vara så jobbigt att dricka när man tydligen behöver det? Jag menar, borde inte kroppen tycka det är kul att dricka eftersom den tydligen kräver ett konstant vätskeintag. Jag tycker i alla fall att det är ytterst tråkigt att dricka. Jag har tagit dagen ledigt från plugg, detta är min mammadag. Vi har varit på stan och ikväll ska jag göra smördegsinbakad fläskfilé... det är mitt matbidrag denna veckan, mamma älskar såsen! Det är konstigt egentligen att min mor har lyckats vara så sjukt smal större delen av sitt liv med tanke på hur mycket sås hon kan stoppa i sig. Jaja, mamma hon är great i alla fall. Och nu ska jag förhoppningsvis snart få tala med världens bäste Patrik, pojkvän, människa... yeah you get it!

Min mor i sitt rätta element, dock lyckades och slå sånder en sträng tre sekunder efter bilden togs=D

Då vart det klart!

Då var första tentan för denna terminen gjord, hoppas på något bra men misstänker mindre bra. Godkänt självklart, men inget A=( Provade en ny taktik för plugg, tankekartor! Det var något jag fick lära mig i mellanstadiet och jag tänkte att jag borde ge det en chans, vi får se senare hur bra det var. Men jag är i alla fall den där personen som när jag pluggar gillar att göra fina anteckningar och helst visa dem för alla som absolut inte bry sig (i detta fall Maija och Jennifer, Patrik fick oxå en webbcamöverblick ;)) så här har ni ett av mina 11 mästerverk...


Vidare så har Sigga varit på besök, vilket självklart har varit ytterst trevligt. Hunnit med två fikor, en utekväll och en lugn middag hemma. Perfekt!


Det var allt för denna gången, imorgon börjar tentaplugg nr 2, tenta om två veckor igen i redovisning*hjälp*. Önska mig lycka till!


Stephen Lynch

Vid 20.21 fick jag ett sms igår om att Maj och Henrik hade en extrabiljett till Stephen Lynch vid 23.30. Varför inte?!=) Måste säga att jag var lite skeptisk till en början, men han vann mig över och jag skrattade högt till slut. Jag t o m avgav ett tjut på slutet, inte alla som får det. Så här har ni ett smakprov på en av hans mindre extrama låtar ;)


Sedan när vi stod utanför kommer Sveriges lillkille nr ett ut... Björn Gustavsson! Ascoolt! Brukar alltid vilja tro att jag skulle kunna hålla god  min om jag hade träffat på någon storkändis men jag börjar tvivla hehe...!

Det var min komikerafton det, en helt ok långfredag! ;)

BTW

Ingen som har har pratat med mig de senaste sex månaderna kan ha missat att jag är mer kär än vad jag någonsin har varit. Och med tanke på det så tänkte jag att Patrik skulle kunna känna sig lite träffad med denna låten! Älskar dej!♥ Och ja, jag är lite fjortis men det bjuder jag på=)



Tvångstankar

Jag tror alla människor har någon sorts tvångstanke, men det behöver inte vara av den farliga karaktären. Kanske den där med att man ska gå på varannan platta på trottoaren eller att hinna passera något visst innan en bil kör förbi eller något liknande.
Min är att jag måste provocera. Det är skitjobbigt och sällan något jag kan kontrollera, jag fattar inte varför. Många gånger hinner jag tänka; säg inte det och vips är det sagt och folk tittar lite snett. Det är speciellt gentemot människor som jag kanske finner "hotande", de som är lite lika mig kanske. Detta bidrar säkert till att folk har fått för sig att jag är rätt tuff, vilket många gånger är helt fel. Jag kan gråta som ett barn som har skrapat knäna åt de mest lama saker, som "Lejonkungen". Jag har sett den en gång, EN GÅNG, och jag som älskar tecknat och har sett många tecknade filmer 15-20 ggr. Men den vill jag aldrig se igen!
Men det är inte bara andra jag måste provocera utan mig själv också. Göra saker som jag är livrädd för bara för att, som att gå den på den mörka delen av vägen mitt i natten för att bevisa att man inte blir nedslagen, rånad osv. Det är ju egentligen direkt korkat. Vidare söker jag mig till kriminalvården. Nog för att jag faktiskt har praktiska anledningar, som att jag vill klättra uppåt inom den "branschen", men det är även delvis för att jag bara ska klara det. Men det är kanske det som är att vara tuff, eller vad tros?


Nytt liv, ny blogg

Efter att ha ändrat mitt liv en hel del, tänkte jag att det var dags för en ny blogg; out with the old, in with the new. Bor numera själv igen, det är inga 50 kvm men det är mitt och jag stortrivs. Har lyckats fånga mitt livskärlek och ska troligen åka till USA och plugga i höst, marknadsföring. Det är skillnad från Svenssonlivet jag hade utstakat för mig för ett år sedan. Tänk vad skönt att livet blir vad du gör det till. Vissa saker består dock; skola och jobb tar för mycket tid och min framtida hjärntumör, pga alldeles för mycket snack i mobiltelefon, fortsätter sin stadiga bana. Jag lider fortfarande av en viss tidsoptimism och tror att man kan skriva en c-uppsats på tre veckor... men opps det kunde jag ju;) Kandidatuppsatsen är skriven om självmordstankar hos läkare och den är godkänd och klar. Bara den jäkla statistiken och ekonomin kvar, sedan får jag titulera mig personalvetare på riktigt.

Sommaren resulterade i nytt jobb, nya vänner och en tunn plånbok. Semestra får jag göra i graven.


Som sagt, ett nytt försök till bloggande ska göras. Trevlig fortsatt läsning! ♥


RSS 2.0