One halsfluss coming right up!

Ja, då var det konstaterat! Halsfluss, it is! Skit! Damn! Bajs! Helevete! On the other hand... ANTIBIOTIKA! =D Det gör livet enklare! Efter några dagars gnäll tog jag mig till what's up doc...  han lysste mig i halsen, sa fy bubblan och tog fram sitt lilla receptblock samtidigt som han sa de magiska orden "Eat ice creme, it will ease the pain! And stay in bed for a couple of days!!" Det behöver han inte säga två gång... jag ligger här tills kroppen börjar göra mindre ont!

Btw, jag har besällt en ny dator.. och den är påväg=D Jippi... vet inte om jag ska fira den med att faktiskt ta sönder denna skrothög... adjös Fujitsu Siemens, never again!

Fördelar och nackdelar med att vara sjuk

Nackdelar:
* Man har ont och känner sig matt.
* Folk vill inte vara runt mig för de kanske blir smittade.
* Jag får ont i kroppen för att jag inte har ork att röra på mig.
* Har måsten som jag måste göra även om jag bara vill sova.
* Tiden jag ligger till sängs kommer aldrig tillbaka a.k.a. jag missar en av mina sista helger i DC till ingen nytta. Jag som har så mycket kvar att upptäcka.

Fördelar:
* Får äta glass och jag har inte lika dåligt samvete som jag skulle ha haft om jag skulle vara frisk.
* Kollar på film utan att veta att jag missar livet (ok, ok, ja, jag missar grejer men som sagt, det är tillåtet). Än så länge har jag sett Peter Pan, Snövit och de sju dvärgarna, Sagan om ringen, massa avsnitt av Two and a half men, Greys anatomy... ja listan kan göras lång. Just nu planerar jag in lite mer Sagan om ringen. Det visade sig vara den oklippta versionen... LÅÅÅNG!
* Jag kan tacka nej till grejer som jag egentligen inte vill göra men som jag hade kännt mej tvungen att göra om jag hade varit frisk.
* Vara extra gnällig utan att folk får bli jättearga.

Okej listan av fördelar var inte lika lång... men de är sköna poäng.

Så nu ska jag återgå till min hemtenta i kriminologi... har lite grejer jag kan skriva i alla fall.

Hasta la vista!


Stolt

Det första tillfället som jag kommer ihåg att jag var stolt över mig själv inträffade i aug 1989. Sommaren var nästan över, jag tittade ner på mina ben och knäna var inte sönderskrapade. Det var första sommaren jag inte hade ramlat och skrapat sönder knäna. Jag var vuxen tänkte jag.


Meck

Jag fick en långledig helg, min supervisor var schysst och gav mig måndag och tisdag av för att få lite tid med Patrik. Jag hyrde en fin liten bil och brummade ner till North Carolina.

 Skitkul nummerskylt! :-P
 
Allt flöt på i frid och fröjd, vi spleade frisbee, såg Milk, drack smootihesar i solen. Vi gick och ut och åt på Applebee's och sedan följdes måltiden av Slumdog millionair.

        

Vi åkte änltigen en dagstur till Ashville, en hippistad uppe i bergen. Det var en trevlig stad och vädret var varmt och skönt (sisådär 25 grader ;-)).

                 

Vi avslutade helgen med att gå på gratis hocky, satt långt ned på viphyllan. Inte illa! Det var kul... de slogs:-P

     

Men sedan så blev det meck. När jag skulle lämna tillbaka den fina bilen så ville inte mitt kort godkänna köpet när jag står där hos uthyraren. Då snackar vi såklart inte någon avmagnetisering, utan annat problem. När jag tillslut får betalat bilen med mitt amerikanska kort börjar min pms-iga hjärna sväva ut i diverse hemska tankar; "Swedbank har gått i konkurs! Någon har streamat kortet och alla mina pengar är borta..." panik panik. Rusar hem, går in på dn.se. Nej ingen Swedbank i konkurs. Tar mig in på internetbanken, nej pengarna är där de ska. Ringer kundtjänst; " du måste ha personlig kod." Trillskas med internetbanken, får en personlig kod, snackar äntligen med kundtjänsten. Får svaret att kortet har blivit spärrat. "Jahopp tänker jag!" Okej så kortet är redan skickat till min adress i sthlm. Damn! Eftersädningen har slutat gälla. Får ta kontakt med Lina som bor i min lgh. Instruerar henne att hon måste skicka brevet ner till min mor så fort det hamnar i brevlådan. Okej... så nu måste jag fixa eftersändningen också. Jag tänker att jag inte kan betala eftersändningen eftersom mitt kort är spärrat. Går in och kollar och med lite flyt, äntligen, så visar det sig att man kan godkänna med BankID! Jaaa! Så nu ska kortet dimpa ner hos mamma inom några dagar, jag får väl det om ca 2 veckor och under tiden får jag snåla lite extra.

Fast allt känns lite bättre nu för jag hade fått packet av min mamma. Alla kriminologiböcker, CHILLINÖTTER, en skönlitterär bok, två polly-påsar och en Cafe till Patrik. Kanoners! Nu ska jag försjunka mig i boken mamma skicka, jag vill bara viiila efter denna låånga dag och fem timmars sömn, sex timmars bilresa och två timmars krångel! Tjing tjing!

PS. Förresten fyller Patrik 25 på torsdag så han har redan fått sin present. En flygresa till Los Angeles, San Francisco och Redwood Forest. Han blev jätteglad!!=) Och nu är han i Houston, Texas, för att simma nationals så jag hoppas att alla hurrar på honom så han lyckas bättre än nånsin!


the Bright Side of Life

Patrik var här förra helgen. Gjorde en dubbel sats med kladdkaka, som vanligt blir lite för lite kladdig, Majs goda carbonara, köttbullsmenyn på IKEA och Patrik i rakfönat hår. Bra helg!

     

Sedan dess flöt veckan på med galet mycket jobb, Linas födelsedag och ett litet eftermiddagsspa!

  

Och igår var det kalas för Lina i vår lgh, a night to remember!



Mer orkar jag inte skriva, kolla in bilderna på Facebook!


RSS 2.0