Finals är gjorda=)

Var ett tag sedan jag skrev, har inte haft tid. Jag tror att jag har tagit på mej lite mycket med jobb och skola, typ 175%. Plus fått internship inom HR på Search for Common Ground =D. Men nu är det i alla fall gjort så jag ska inte klaga=D Efter att ha gjort 10 projekt i skolan, jobbat 23 timmar och haft lärandedialog i kriminologin njöt jag av en helg med Patrik, ensama i lgh... HELT UNDERBART! Den är städad och ser fin ut. Nu är den redo att bli intagen av tre nya rumskompisar varav Adrienne är en av dem. Vi fick en massa grejer av alla nu när de skulle flytta; stolar, avlastningsbord, toapapper, BRÖDROST (äta amerikanskt bröd utan att rosta går inte, skummgummi *blää*) osv. Vi sa ja till allt haha.
När Patrik kom upp så nöjt vi mest av att vara lediga. Vi tränade gratis på ett jättestort och fint gym nära lgh som jag hoppas jag kommer ha råd att gå med i nästa termin. Träna uppe på löpbandet i huset funkar inte, det deppigaste jag har gjort i träningsväg sen jag spelade fotboll i nian och fick tre bollar i huvet på fem minuter, never again!! Vidare så var vi på ett jätteköpcentrum och handlade julklappar, kollat en massa film (slår ett slag för www.surfthechannel.com KANON!) och ätit god mat.
Men idag så hade vi fått nog av DC, vi missade julgranen utanför Vita Huset, det slutade ju aldrig regna, så nu är vi i NC där det... suprise REGNAR. Men jag borde väl inte klaga på vädret, har min höstjacka i dec så det är schysst. Och på söndag så bär det söder ut för jul och nyår i Miami med Micke och Tiina. Ska bo på South Beach och jag hoppas på minst 25 grader och sol så jag kan få lite fräknar på näsan. Vi ska ta oss ned till Key West, shoppa, dricka goda drinkar och gå på ishockymatch!
Men nu ska vi snooza! Vi har varit duktiga idag*klappar mig själv på axeln*
Och var lyckliga över julmust och lussebullar, de fanns inte på IKEA =´(
 Tjingeling!


RSS 2.0