Weekend: check, NC: halvcheck...

Ohoj och koj!
Nu ar jag antligen nere hos Partrik i NC igen... Solen skiner har, vilket den inte gjorde nar jag och Sophia pallrade oss upp ur sangen vid 5 i morse*ZzzZZzZ* Men efter en bra resa, utan krangel, befinner vi oss nu for en dags plugg... Inget jag ser framemot om jag ska vara arlig.

Soo vad hande i New York da? Ja, pa sondagen nar vi kom dit sa hade Adrienne ett favorithak som heter Benny's Burritos, de har schyssta margaritas till ett bra pris och det basta naschostallriket jag har atit. Efter tva margaritas gick tre (Adrienne, Chandrika och jag) fnittriga flikkor vidare, lyckades hitta en italiensk resturante med bar. Lyckades sitta dar till 01.30 innan jag fick med mej dom hemat. Var jattetrevligt, verkligen...!

Nagra fa timmars somn senare sa bar det av pa en promenad runt halva Manhattan... vi gick en runda i Central Park och sedan at vi kanongoda bagels med den bastaste creme chessen ever. Sedan var det fifth avenue och shopping som gallde. Vi gick 50 block ned, fran 83e till 33e gatan och sedan vande vi oss om for att ga tillbaka igen. (Har jag sagt att jag var bakis??? Alla som kanner mej vet att alkohol och jag inte ar sa bra vanner dagen efter, madde riiiktigt kass dar ett tag.) Nar vi hade lyckats ta oss till 53e gatan sa borjade det osregna och vi valde antligen att ta subwayn hem =D Dagen resulterade i en turkos halsduk, blabarsbla mossa, en billig men jattefin klocka, trosor och strumpor. Billigt!! Och inte att forglomma, provparfym och bodyloation gratis fran Juicy Couture och ett foto med man i kilt. Efter det sa gjorde vi oss iordning for en night on the town med middag forst med Kimerbly och hennes kompis pa Cafeasia, lika gott denna gangen. Men efter middagen sa dog jag och nagra till och tog taxi hem. Adrienne och Chandrika daremot ramlade in kl 06.00 pa morronen, tur att jag tog mej hem;-)

Sondagen bar pa mer sightseeing, vi mottes upp vid Staten Island farjan for att fa en gratiskikning pa Frihetsgudinnan. Efter det akte vi antligen till Greenwhich Village, egentligen det enda jag verkligen vill gora i NY, promenera runt dar i denna udda stadsdel och bara njuta. Det var trick or treat rundgang dar sa en massa sota sma ungar... Dar gjorde jag aven mitt mest onodiga (enda;-)) kop, men det enda som gav mig en liten kick, en handhallen vaska fron Jacob by Marc Jacobs for $15, jattefin=D Efter en liten fika sa tog vi oss mot hostellet igen for att hamta vaskorna och sa akte nio troooootta flikkor hem... en helg att minnas.

Det var val allt... bilder finns pa facebook, som vanligt! http://www.facebook.com/album.php?aid=67022&l=7e109&id=503844223

Bye bye


Weekend i New York!

Hejsan allihop!
Imorgon åker nio glada flickor till New York för en lite weekend trip! Först var jag rätt "jaha" till allting, men nu börjar jag bli excited! Först ska vi dock ha midterm i business marketing vid 9-12 imorgon, sedan vid 13 åker bussen från Chinatown!!! Vi ska bo på ett hostel som heter Colombus Studios, kostade bara $18 per natt så det var inte så farligt dyrt. Väl där så ska vi ta oss till The Bitter End, baren som vi var på sist, på fredagskvällen, lördagen blir det att gå runt i SoHo och Greenvillage, ät cupcake och sedan kolla lite affärer på fifth avenue. Tänkte jag skulle låta mig köpa en mössa på H&M, är väl det jag MÖJLIGEN har råd med. På kvällen så ska vi försöka ta oss till den Thailändska/asiatiska resturanten som vi var på tidigare där det var jättegod mat till ett vettigt pris. Och sen blir det lite clubbing=D Söndagen ska ägnas åt att kolla in Brooklyn Bridge och Guggenheim muset, kanske en höstpromenad i Central Park. Vi kommer åka hem kl 19.30 på söndag. Så på måndag ska jag försöka ta körkortet och sedan på tisdag ska jag ÄNTLIGEN TRÄFFA PATRIK!! Ja, jag vet jag är lite fånig men det ska bli helt underbart med en vecka nere i NC och få vara med Patrik. Tror jag behöver en vecka utan en massa lektioner... :-P Jag och Patrik har pratat om att vi nästa helg kanske ska ta oss upp i bergen och ha det lite mysigt. Och så får vi inte glömma Halloween om en vecka. Tänkte mej att jag ska vara en goth nymph... bara för att det blidde biligast så. Här är min inspiration=)





Jag råkade beställa öl på konserten med Lykke Li, då såg jag ut såhär! Jag ställde den i ett hörn och glömde bort den...

Nä nu ska jag väl plugga...

Tjing tjing och hej då!

Konsert

I helgen så bestämde jag mig att i sista minuten följa med på Lykke Lis konsert på en pub som heter The Black Cat. Och det var bra, man blir så patriotisk när man lämnar Sverige=) Hon är lite udda och skiljer sig mot vad jag brukar lyssna på men ändå kände jag igen rätt många låtar vilket förvånade mig. Men jag kände inte igen namnet först. Och extra credit till hennes helt otrolige trummare.

 

Thats that folk!

SIX FLAGS

Jag har, så länge jag har vetat om dess existens, velat åka till Six Flags. Stället där det finns så häftiga berg-och-dalbanor så du åker på egen risk. Denna helgen så skedde det äntligen. Patrik kom hit från NC eftersom det var Colombus Weekend vilket innebär långledighet. Vi hann med lite sightseeing och såklart six flags. De fanns berg-och-dalbana som vi låg ner när vi åkte, en där den brantaste backen var 200 feet rakt ner och en där början var 0-100 på tre sekunder, skitcoolt=) Jag är lite rädd att jag börjar bli för gammal för karuseller. Det gör riktigt ont i hjärtat, men efter 10 åk och en kämparanda för att inte spy någon i nacken begav vi oss till en matställe. Efter det var illamåendet som bortblåst, men det var tyvärr även tiden. Så två åk till gjordes sen så åkte vi hemåt, trötta och belåtna!=) Det var en underbar dag med Patrik, varmt och soligt.

Vi skulle nu äntligen ta oss till kyrkogården, men den var såklart stängd för vi var så sena. Men lite kort genom en grind och vi kan säga att vi har varit där ;-) Så vi drog till en bio i stället. Såg Miracle at St. Anna, stark och bra film. Se den om ni får möjlighet till det.

     

Har gjort tre av mina midterms, idag var det i Modern American Sociaty, underbar klass. Men skitjobbigt prov.

Jag har ju tänkt att jag skulle skaffa körkort här, well, det verkar inte gå. För man får tydligen inte skaffa ett social sequrity card, som man måste ha, för det får man inte bara för att kunna ta körkort. Jobbigt land.

Nu ska jag gå och se på ett par skor som jag har kollat in i några veckor, kanske ska jag köpa dom??? :-P

Puss och hej!

Hellicopter

Måste bara säga att känslan är rätt otrolig när man hör presidentens hellicoptrar över sitt eget hus... Sådär, då var Bush på plats i sit vita hus igen... snurrig!

Förresten, nya foto på Facebook; http://www.facebook.com/album.php?aid=63273&l=cbebf&id=503844223

Tjing!

Ännu en helg...

Sådär, då var ännu en helg avklarad i detta land. Tiden går snabbt, lite för snabbt. Samtidigt är det kul eftersom det är så mycket plugg och tråkiga saker som måste göras. Denna vecka börjar våra midterms, första har vi på onsdag. Jag har verkligen fått en laid-back attityd till hela skolan, det är så många smågrejer som de vill att vi ska göra. Lägger inte ner så mycket tid på läsning utan mer på alla grejer som ska göras, skriva artiklar, exercies's och så vidare. Fast just nu är jag sååå trött på allt vad plugg heter och önskar att jag hade valt ett vuxet liv istället; jobb, lgh och vovve. Fast den lediga tiden vi har här uppskattar jag något alldeles, det finns så mycket att se och upptäcka så jag blir snurrig. Patrik kommer upp hit denna helg eftersom han har fall break, så jag tänkte detta skulle bli en helg av att göra allt som bör göras men ännu inte har hunnits med. De har ett zoo som är gratis (vem vill inte kolla på djur?!) och sedan kyrkogården som ligger ett stenkast iväg. Vidare så finns det ju ett nöjesfält, Six Flags, som jag har drömt att gå på sedan jag först gången hörde talas om när jag var runt 16 år. Det är ett tivoi med BARA berg-o-dal-baner... YES! Jag kommer vara som ett barn på julafton.

Denna helg så bestod av ett resturangebesök, häng och en av de bästa eftermiddagarna hitentills. Adrienne och jag tog oss till the Mall (där U.S. Capitol, Lincoln memorial osv. finns) där vi lyssnade på en gratiskonsert med jazz i solskenet. Sedan strosade vi nedåt Lincoln Memorial, köpte oss en frozen lemonad och satte oss åter i gräset. Det var som balsam för själen. Ja och nu är det ju måndag igen, har lektion om 45 min och vill inte alls.

    

Lite bilder från helgen. Hoppas alla har det bra hemma, kan meddela att även om solen skiner här så längtar jag faktiskt hem till den svenska hösten, konstigt va?! Tror jag lyckades klämma in en hel del clichér på denna lilla text :-P

Puss & Kram

RSS 2.0