Ledig dag!!

Idag är jag ledig, det är skönt. Men vädret är ju inte bra, big surprise. Aja, jag ska iaf gå på stan med Vronken, äta frukost/brunch kanske, sedan vet jag inte om jag ska gå och se SATC-filmen själv, så jag får sett den.

Patrik simmar DM i helgen, första racet var igår. Hur det gick vet jag inte exakt, mer än ordet sådär (sådär=många olika betydelser för många olika människor). Men han köpte godis och jag tänkte att det vore dumt att pressa honom på ett precist svar när han hade makten över godispåsen.



Desirée är i sthlm, fick besök från henne i gårkväll. Delade på en pizza och snackade en massa strunt. Alltid lika trevligt!

Vidare är det lite dött, jobbar mest. Men en tur till Grönan vore fint!! ;)

Kriminalvårdare...

...min nyaste jobbtitel. F*n så mycket bättre än vårdbiträde=) Jag har en nyckelknippa som skramlar, jag har en namnbricka i stål med mitt namn på, jag har överfallslarm och sen har jag till och med ett märke på ärmen. Det är lite coolt=) Fast coolare än så är det nog inte. Fast det är rätt kul ändå. Jobbar med schysst folk och vissa av de intagna kan man till och med ha en konversation med. Me like!

Hade en trevlig midsommar. Gästvänliga människor är bra människor. Det uppskattas! Tyvärr är inte vädret på min sida denna sommaren heller... än! Jag har dock inte gett upp hoppet, sen och andra sidan är det hoppet som lämnar människan sist. Nu ska jag se film, Charlie Wilson´s War.

Puss=)

*wei*

Sommarlov!
Nu är jag en fri människa i några timmar och det verkar som, efter överläggning, att tentan kan ha gått vägen!!!  Och den där tentan i organistation som jag hade för ett tag sedan... satte B på den. Svamlandet om minnen a la grottbjörnensfolk var tydligen ett smart drag... ibland blir jag skeptisk till skolan men jag tänker inte säga något till dom:P

Så nu ska jag nog in till stan och kolla skor, har sagt att jag ska una mej det när jag hade gjort tentan!!!


JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Jag är lite dålig...

... på att uppdatera. Men, men, nu skriver jag ju i alla fall. Idag är sista skoldagen, tenta ikväll sen är jag LEDIG. Nästan lite som min sista riktiga dag i skolan totalt... Okej, jag ska ta några poäng statistik när jag kommer tillbaka från USA men jag kommer aldrig mer gå en hel termin i en svensk skola, det känns faktiskt riktigt bra!=) Jag kan detta efter fem jäkla år :P Så i eftermiddag går kalkyleringstentan avstapeln, den är svårt, DEN ÄR JÄTTESVÅR! Känns som jag har sagt sådant hela terminen, men denna kommer nog vara den svåraste tenta jag skriver i mitt liv. Men just nu är jag så trött på matte och ekonomi så jag bryr mej inte hur det går, så länge jag ikväll får bli ledig! För imorn börjar jag mitt nya jobb!=) Ska få uniform, lite skeptisk hehe men det ska bli trevligt.

Vidare så börjar sommaren bokas upp rätt kraftigt.... mycket som ska hinnas med=) Appropå mycket, måste boka tid på amerikanska ambassaden för intervju för visum... lite skrämmande...! Tjing!

RSS 2.0